Botinele Clasicor: aliatul vostru pentru orice ocazie

Unul dintre cele mai importante accesorii în ținuta unei femei, încălțămintea, trebuie aleasă cu minuțiozitate. În funcție de morfologia și de stilul vestimentar, unele perechi de încălțăminte pot să dăuneze întregii ținute pe care o purtăm. De altfel, trebuie să știm să alegem pereche de încălțări în funcție de ocazie și de look-ul pe care ne dorim să-l scoatem în evidență. Astfel, accesoriile se poat asorta cu diferitele tipuri de look, cum este cel casual, cel urban sau cel sport.


 


Megastarul toamnei? Botinele!


Cum vara e pe terminate, a sosit vremea să vă aranjați în pantofar sandalele, espadrilele sau alte tipuri de  încălțăminte ușoară și să vă pregătiți pentru noul anotimp. În scurt timp o să fie momentul să adoptați un look mai tomnatec și să dați picioarelor voastre un stil trendy. Cine este megastarul acestui sezon? Desigur, botinele! Închise cu benzi elastice sau cataramă, botinele se întorc în atenția voastră și în această toamnă vin cu modele diferite.


 


Ideale pentru sezonul toamnă/iarnă și pentru week-end-urile lungi petrecute la țară, botinele vă vor proteja picioarele de frig și de intemperii. Un aspect important în alegerea botinelor voastre este să preferați o talpă din cauciuc în locul tălpii tradiționale din piele, pentru că astfel veți evita alunecările și vă veți izola mai bine picioarele de frig. Desigur, există numeroase modele între care să alegeți.


 


Fiți elegante și simțiți-vă în largul vostru!


Atunci când vinde vorba despre botine, trebuie spus că acestea pot fi purtate cu orice ocazie și se pot asorta cu stiluri vestimentare diferite. Unele femei obișnuisc să poate botine pentru că vor să schimbe pentru o perioadă de timp pantofii Derby sau balerinii. Dacă doriți să purtați un top frumos, cu niște blugi, ca să vă simțiți mai lejere, atunci cu siguranță veți putea folosi drept încălțări botinele.


 


Tocurile rămân aliații voștri fideli, căci datorită lor vă veți putea proiecta silueta cu eleganță. Algeți botinele care depășesc gleznele și cele care sunt din piele, ca să evitați o compresie a piciorului. Ideale sunt cele care ajung la glezne și care urmează să fie purtate cu colanți de culori închise. Cele mai convenabile vor fi, în acest caz, cele cu tocurile pătrate sau cele tocurile mici, pentru ținutele din timpul zilei. Cât despre ieșirile de seara, tendința actuală este către botine cu toc înalt și pătrat. Acestea vă oferă posibilitatea să vă simțiți în largul vostru, în mișcare, și, în funcție de vestimentația pe care ați ales-o, aceste botine vă conferă un stil elegant și lejer, în același timp. 


 


Cum vă alegeți perechea de botine?


Botinele apar azi în modele diferite, spre imensa bucurie a femeilor. Totuși, trebuie să cunoaștem principiile conform cărora să alegem o pereche de botine, în funcție de morfologia picioarelor noastre și/sau de mărimea lor. De exemplu, o persoană mai mică și mai slabă se va simți perfect într-o pereche de botine a căror înălțime depășește gleznele. Ideal ar fi să le purtați cu o pereche de pantaloni casual, asortați cu un blazer sau o vestă. Pentru o persoană mai înaltă și mai corpolentă, cel mai indicat ar fi să poarte o pereche de botine mai înalte, care să ajungă sub genunchi. Cât despre femeile foarte înalte, credem că o pereche de botine cu tocuri de înălțime medie ar fi cea mai practică, pentru că le vor desena perfect forma picioarelor.


 


Cu modelele pe care vi le oferă Clasicor, vă puteți asorta deja ținutele de toamnă cu botinele voastre preferate. Vă dorim să aveți parte de o toamnă cât mai lungă și mai frumoasă și nu uitați să ne căutați la telefon, pe email sau pe pagina noastră de Facebook pentru orice informații ați dori!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș