Cum să alegi cei mai buni pantofi de mireasă cu platformă?

Dacă vreți să fiți cele mai frumoase mirese din lume în ziua nunții voastre, atunci trebuie să purtați rochiile de mireasă perfecte, dar la fel de perfecte trebuie să fie și pantofii de mireasă și celelalte accesorii. În ceea ce privește pantofii de mireasă, mai întâi, trebuie să vă stabiliți bugetul. Apoi, este indicat să vă gândiți de câte ori vreți să mai purtați acești pantofi de mireasă. De exemplu, dacă doriți să-i purtați numai în ziua nunții voastre, atunci vă puteți orienta către niște pantofi care să aibă un raport preț/calitate echilibrat. Nu uitați, însă, că pantofii de mireasă pot să coste de la 100 lei la câteva mii de lei, așa că trebuie neapărat să țineți cont de bugetul pe care îl aveți. Nu în ultimul rând, trebuie să alegeți stilul care vi se potrivește cel mai bine. Din fericire, azi există o varietate de pantofi de mireasă, între care și cei cu platformă, care fac obiectul acestui articol. 


 


Ideea de a purta pantofi cu platformă în ziua nunții este una foarte curajoasă, chiar dacă unele mirese îi poartă numai și numai pentru a avea un look mai teatral sau pentru a părea mai înalte la brațul proaspătului soț.


 


Suntem convinși că ar trebui să țineți cont de câteva sfaturi practice dacă doriți să alegeți acest tip de pantofi impunători. În centrul preocupărilor voastre ar trebui să fie confortul și capacitatea voastră de a merge fără efort. Este la fel de important să încercați acești pantofi împreună cu rochia voastră de mireasă, ca să vă asigurați că înălțimea este cea bună. Mai mult, este foarte important să aveți grijă ca pantofii să fie bine croiți și să dispună de legături robuste, pentru a putea rezista pe ringul de dans.


 


Atunci când alegeți pantofii cu platformă, cel mai important lucru este să-i încercați, iar dacă doriți să comandați acești pantofi online, asigurați-vă că îi cumpărați mai devreme, ca să aveți timp să faceți un eventual retur. În momentul când încercați pantofii, plimbați-vă câteva minute și asigurați-vă că mersul vostru este natural și că sunteți într-un echilibru perfect. De ce nu, ar fi indicat chiar să dați o fugă la restaurantul, grădina de vară sau terasa unde va avea loc fericitul eveniment, și să vă plimbați pe acolo ca să vă asigurați că nu veți avea surprize neplăcute. Pantofii trebuie să fie confortabili și să vă susțină gleznele, pentru că, în caz contrar, veți simți dureri îngrozitoare în timp petrecerii, mai ales către dimineață. Asigurați-vă și că legăturile nu vă „taie”, pentru că, din nou, aceasta poate fi o experiență extrem de neplăcută. 


 


Următoarea etapă este să probați pantofii voștri de mireasă cu platformă, împreună cu rochia voastră de mireasă, înainte să faceți modificări la aceasta. Dacă faceți modificări la rochia voastră de mireasă purtând pantofi diferiți, după care vă orientați către pantofi cu platformă, s-ar putea ca aceasta să fie prea scurtă. Este cel mai indicat moment ca să vedeți dacă pantofii vă oferă look-ul pe care vi-l doriți sau dacă vreți să păreți mai înalte. Oricare ar fi alegerea voastră, nu modificați lungimea rochiei decât atunci când sunteți sigure de pantofii de mireasă pe care o să-i purtați la fericitul eveniment!Mai există și alte câteva detalii de care trebuie să țineți cont atunci când alegeți pantofii de mireasă. Trebuie să mai țineți cont și de culoarea pantofilor voștri de mireasă cu platformă: în general, dacă trebuie să alegeți o culoare anume, aceasta trebuie să să asorteze cu culoarea rochiei voastre de mireasă. Verificați și calitatea pielii și asigurați-vă că legăturile se închid bine, în caz contrar, riscați să se se rupă după o seară întreagă de mers și de dans. Pe lângă acești factori, pantofii de mireasă pe care îi alegeți se bazează pe preferințele voastre personale și pe stilul de rochie pe care l-ați ales. Majoritatea femeilor vor să existe o armonie perfectă între rochie și pantofi, pentru a rezulta un look coerent și elegant, așa că... voi știți mai bine ca oricine ce aveți de făcut!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș