Idei de cadouri de Crăciun din partea Clasicor

În fiecare an avem aceeași poveste: trebuie să ne batem capul să găsim CADOUL care să placă cel mai mult apropiaților noștri. Și nu e deloc un lucru ușor să duci la îndeplinire o asemenea misiune! Iată de ce ne-am gândit să vă oferim o mână de ajutor și să vă prezentăm câteva perechi de încălțăminte ce ar putea aprinde steluțe în ochii celor dragi vouă.


 


Cadouri pentru mame


Ca să faci un cadou plăcut unei femei, ai de ales între o mulțime de încălțări, pentru că femeile adoră orice tip de încălțăminte: cizme, ghete, botine, pantofi eleganți, pantofi casual, balerini, mocasini... cu tocuri sau fără, întotdeauna femeile vor să aibă mai mult! Păcat că nu pot încălța decât o pereche de pantofi odată!


 


Așadar, pentru mame, vă recomandăm o pereche de cizme din piele naturală maro, cu tocul de 3 cm și închidere prin fermoar. Cizmele sunt înalte până la genunchi, au o blăniță sintetică și se potrivesc atât unui stil elegant cât și unuia casual.


 


Dacă veți merge la munte în vacanța de sărbători, atunci vă recomandăm o pereche de ghete din piele naturală stil casual/rock. Tocul este de 4 cm, talpa de 2,5 cm, închiderea este cu fermoar, iar ca accesorii ghetele sunt prevăzute cu șireturi și catarame metalice.


 


Aceste ghete sunt ideale pentru a vă bucura de iarna care s-a instalat deja în Europa. Sunt foarte potivite pentru sejururile la munte, plimbările prin zăpadă sau ieșirile de iarnă, în familie. Cât despre look, ghetele se potrivesc perfect cu o pereche de jeans și un pulovăr gros. Aceste ghete aduc un plus de robustețe și confort pentru picioarele voastre. După o zi de distracție la schi, ce poate fi mai frumos decât o seară la cabană, unde să profitați de tot ce înseamnă o atmosferă rustică?


 


Cadouri pentru tați


Pentru iubiții voștri tătici, vă propunem o pereche de ghete din piele naturală, în stil casual, cu interiorul din material textil și închidere cu șireturi și fermoar. Ghetele sunt foarte potrivite pentru sezonul rece și sunt perfecte pentru a vă bucura de vacanța de iarnă!


 


Dacă vă decideți să rămâneți în oraș, vă recomandăm o altă idee de cadou pentru tați: o pereche de pantofi casual din piele naturală maro nabuc, foarte potrivită unei ținute smart-casual din sezonul actual. Pantofii se închid cu șireturi și, afișează un aspect extrem de solid. 


Cadouri pentru băieței


Pentru băieți, recomandarea Clasicor este o pereche de bocanci de culoare maro, din piele naturală (ca toate produsele de încălțăminte pe care le comercializăm!). Închiderea se face cu șireturi, interiorul este îmblănit, inclusiv talpa interioră, iar talpa exterioară este antiderapantă. Acești bocanci sunt perfecți pentru ca băiețeii să se poată bucura de zăpadă, să se distreze împreună cu dumneavoastră făcând omul de zăpadă și să iasă la săniuș. Bocancii sunt foarte confortabili, ideali pentru niște mici super-eroi!  


 


Cadouri pentru fetițe


Pentru domnișoare, vă propunem o pereche de cizme din piele naturală (box + velur), de culoare taupe, cu închidere cu fermoar. Interiorul este îmblănit, inclusiv talpa interioară, iar ca accesoriu cizmele sunt prevăzute cu o cataramă argintie, foarte fancy! Cu aceste cizme, fetițele se pot juca afară, și se vor simți elegante, pentru că, nu-i așa, pentru fete look-ul contează la orice vârstă!  


 


Acestea sunt câteva idei de cadouri pe care vi le propunem de Crăciun. Dacă doriți să vedeți oferta noastră pentru sezonul actual, vă așteptăm cu drag pe Clasicor. Grăbiți-vă, însă... Moș Crăciun e tot mai aproape!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș