Pantofii cu tocuri de la Outlet Clasicor: o marcă adorată de cunoscătoare!

Pantofii cu tocuri de la Outlet Clasicor: o marcă adorată de cunoscătoare!


Azi, aproape toate femeile poartă pantofi cu toc înalt. În special, cele care lucrează în domeniul afacerilor adoră să poarte acest tip de pantofi. Îmbrăcată într-o rochie elegantă, la un eveniment monden, o femeie ar arăta ciudat dacă nu ar purta pantofi cu tocuri sau sandale cu toc, căci ținuta ei ar fi într-un dezechilibru total. Tocurile înalte sunt foarte importante nu numai în lumea afacerilor sau la evenimente, ci și cu alte ocazii.


 


Orice femeie este încântată să poarte pantofi cu toc și majoritatea preferă tocurile înalte: cel puțin o dată în viață și-au cumpărat și au purtat pantofi cu tocuri înalte. Oricât veți căuta, nu veți găsi un producător de pantofi pentru femei care să nu realizeze pantofi cu tocuri înalte, pentru că toți știu foarte bine care este beneficiul de care se vor bucura de pe urma acestui gen de pantofi.


 


Pantofii cu toc înalt au stiluri variate, iar culorile sunt adesea negru și alb, dar veți găsi și alte culori diferite, însă cele două culori clasice sunt și cele mai căutate. Nu contează mărimea piciorului vostru, pentru că piața vă oferă întotdeauna pantofi de acest gen. Bărbaților le plac femeile care poartă tocuri înalte, pentru că bărbaților le plac... picioarele frumoase, bine evidențiate! Tocurile înalte înseamnă pentru femei o șansă în plus de a atrage atenția, fiind îmbrăcate și cu o rochie care să le pună picioarele în valoare.  

Purtarea de tocuri înalte n-o fi chiar foarte indicată pentru sănătate, dar trebuie să o recunoaștem, vă oferă avantaje majore! De exemplu, tocurile fac ca o femeie să fie atrăgătoare și elegantă. Unei femei de înălțime mică, tocurile îi dau un plus de centimetri. Pentru cele care sunt mai plinuțe, tocurile le fac mai slabe, în special în zona gambelor. În câteva cuvinte, tocurile înalte fac ca o femeie să fie mai sofisticată, inteligentă și mai elegantă. Purtarea pantofilor cu toc devine astfel o chestiune de personalitate.


 


Iată, mai jos, câteva forme de pantofi cu toc:1. Tocurile rotunjite. Talpa este destul de largă și devine mai subțire pe măsură ce acestea ating solul.
2. Pisică. Acestea sunt tocuri netede, de aproximativ doi centimetri lungime.
3. Tocuri stiletto sau cui. Acestea sunt cele mai elegante tocuri, dar și cele mai înalte și ascuțite. Lungimea minimă a tocurilor este de 2,5 sau 3 centimetri, și uneori ajunge la 8 centimetri.
4. Pumps. Sunt acele tocuri ca au o formă triunghiulară. Dacă le privim din față, pare că pantofii sunt plați, dar dacă le privim din spate, apar în adevărata lor splendoare.
5. Wedge. Aceștia sunt pantofii înalți, cu platformă, care oferă o mai mare stabilitate piciorului.
6. D’Orsay. Sunt pantofii înalți, tăiați în așa fel încât să se vadă arcuirea tălpii piciorului.
7. Mules. Pantofii care sunt deschiși la călcâi.


 


Pantofii cu tocuri sunt purtați cu aproape toate ocaziile, la birou, la petreceri, în restaurante, magazine sau în vizită la prieteni. Aproape toate femeile adoră pantofii cu tocuri înalte, chiar dacă există femei care nu se simt bine pe tocuri, dar despre care suntem siguri ca ar purta dacă ar putea. 


 


Unii medici spun că acest tip de pantofi poate provoca dureri de coloană vertebrală. Într-adevăr, multe femei au resimțit asemenea dureri după purtarea pantofilor, dar credem că acestea survin doar dacă pantofii nu vă vin bine... Să mergi pe tocuri de 8 centimetri nu e la îndemâna oricui și picioarele voastre vor avea de suferit, mai ales dacă purtați des acest tip de încălțări. Câteva sfaturi practice:


 


Luați numai mărimea portivită la tocurile înalte! O greșeală des întâlnită la tocurile înalte este că femeile nu își măsoară picioarele înainte de a-și cumpăra pantofi noi. În special în timpul sarcinii sau după naștere, orice femeie ar trebui să-și măsoare picioarele, pentru că poate lua destul de mult în greutate.


 


Alegeți pantoful potrivit pentru piciorul vostru. Cunoașterea mărimii propriului picior nu este însă totul, pentru că aceste mărimi pot să varieze de la o marcă la alta. Unii pantofi sunt mai strâmți sau mai largi decât alții. Trebuie să fiți foarte atente la acest detaliu înainte să cumparați o pereche nouă de pantofi. Pantofii de la aceeași firmă pot să prezinte ușoare diferențe, așa că cel mai indicat este să faceți câțiva pași pe tocurile voastre înalte înainte de a vă decide să-i cumpărați.


 


Alegeți stabilitatea! Un pantof cu toc înalt trebuie să fie înainte de toate stabil. Aceasta poate face diferența între pantofii care vă jenează și cei în care vă simțiți confortabil. Unele tocuri înalte sunt echilibrate spre înainte, fapt ce le face instabile și ușor de rupt, deci, mai puțin sigure. Cu cât tocul este plasat spre înapoi, cu atât este mai stabil.


 


Folosiți tocurile numai la ocazii. Chiar dacă sunteți experte în arta de merge pe tocuri stiletto, chiar dacă sunteți gata să faceți toate sacrificiile pentru a purta aceste tocuri, în timp, puteți avea probleme la glezne și la picioare. Păstrați tocurile înalte numai pentru ocazii speciale!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș