Pantofii Derby pentru femei – un accesoriu de modă prin excelență!

 


Întâi de toate, trebuie spus că originea pantofilor Derby datează de câteva secole. Oxford shoes au fost creați pentru Edward George Geoffrey Smith-Stalney. Mai exact, acest nobil englez a fost cel de-al 14-lea Conte de Derby în a doua jumătate a secolului al XIX-lea. Purtați în sepcial de dandys în anii 30, „Derbies” au cunoscut o ascensiune fulgerătoare, azi fiind de neconceput să nu existe atât în dressing-ul feminin cât și în cel masculin. 


 


Rafinați, eleganți, discreți dar remarcabili, pantofii Derby constituie o piesă de bază în dressing-urile noastre. Mai întâi, prezintă avantajul total de a se potrivi oricărei ținute, pentru că dau un plus de fantezie hainelor prea serioase și conferă un plus de seriozitate celor mai excentrice stiluri. Cu o cămașă albă și un pantalon, cum sunt jeanșii slim, sau cu o fustă mini, ori un pantalon scurt, Derby rămâne piesa vestimentară pe care nu ai cum să nu o porți în acest sezon. În plus, este la fel de adevărat că veți găsi cu greu o pereche de pantofi la fel de confortabili....


 


Preferații femeilor...


Încălțăminte versatilă prin excelență, pantofii Derby sunt tot mai iubiți de femei. Și acest fapt se potrivește perfect cu reîntorcerea la tendințele pantofilor fără toc sau cu toc mic, pe care moda îi promovează în ultima vreme: „Pantofii fără toc se impun în acest sezon ca marii câștigători ai tendințelor”, Glamour Paris. Clasicor vă recomandă să vă orientați către pantofii Derby, care vă vor însoți cu fidelitate în numeroase situații. Eleganți și atemporali, ei vă oferă un aer șic și vă fac să simțiți în largul vostru oriunde v-ați afla. Este imposibil să ascunzi acest tip de pantofi dacă porți niște blugi bootcut! Cum spuneam mai sus și ca să nu intrați în vreo capcană a modei, vă recomandăm blugii splim sau pantalonii trei sferturi, iar cu o fustă creion și o bluză, Derbies sunt ideali pentru birou. În week-end, pot fi purtați cu un pantalon și un tricou, pentru a avea un look casual și feminin. Așadar, jeans slim, tricou și geantă sau rucsac, cu pantofii Derby aveți un look urban și conectat!


 


Arătați-vă gleznele!


În accest sezon, pantofii Derby sunt mai feminizați ca oricând! Veți găsi modele în tonalități bordo, roz, aurii și argintate. Împrimeurile florale decorează și ele numeroasele modele din acest sezon.Cei bej se acordă în special cu taioarele, pe care le fac mai puțin sobre - combo-ul ideal pentru o întâlnire! Pantofii Derby negri, fie ei mați sau de lac, pot fi combinați cu numeroase motive și decorațiuni. Oferă oricărei ținute o latură british, so chic! Pantofii aduc o nuanță de pep’s și de originalitate ținutelor voastre. Totul este să aveți grijă ca restul ținutei voastre să fie simplă, de exemplu, cu un pantalon negru și o bluză uni. Atemporalele modele pe negru și alb sunt și acum la modă pentru femeile care preferă look-ul boyish al Derbies. Jucați-vă cu latura androgină a pantofilor voștri, dar nu uitați să folosiți accesoriile voastre girly!


 


Alianța perfectă între stil și confort


Derbies pentru femei se inspiră inteționat din moda masculină ca să se adapteze tendințelor și să devină piese esențiale ale garderobei feminine. Cine spune cu nu poți să fii feminină fără tocuri? Foarte în vogă, acești pantofi reprezintă eleganța englezească și vă asigură o ținută comodă, fără eforturi. Talpă subțire, vârful înflorit, tonalități calde... iată o mulțime de detalii în fața cărora cu greu poți rezista!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș