Vara 2018 este „Vara Sandalelor Clasicor”!

Când vă bucurați de soarele strălucitor de vară, cel mai eficace mijloc pentru combaterea căldurii este să purtați cea mai clasică încălțăminte estivală: sandalele! Considerat cel mai „deschis” accesoriu, sandalele permit picioarelor să respire; în plus, nu vă creează probleme la deplasare, și nu vă sare călcâiul din ele, pentru că piciorul este bine fixat.


 


Fie că sunt destinate purtării la o petrecere ori la birou, sandalele pe care le purtați pot să fie prea vizibile, mai ales dacă nu se potrivesc cu rochia pe care o purtați... Asta justifică numeroasele perechi pe care vi le-ați cumpărat până acum! Din fericire, nu trebuie să cheltuiți o avere pe sandale, pentru că acestea nu sunt deloc scumpe, în plus, aveți de ales între toate modelele și tipurile. 


 


Sandalele sunt cea mai veche formă de încălțăminte, ce poate fi găsită la vechii greci și la egipteni. Mai mult, cel mai vechi obiect de încălțăminte cunoscut până azi sunt niște sandale ce datează de acum 10.000 de ani, care au fost descoperite la Fort Rock Cave, în Oregon (USA). Cu distincția de a fi precursorul încălțămintei moderne, este de înțeles cum sandaua s-a bucurat de o diversificare uriașă, ca să ajungă să cuprindă azi numeroasele tendințe noi în domeniul încălțămintei, ce includ sandalele fără toc, sandalele cu platformă și sandalele cu toc!


 


Sandalele clasice sunt cele fără toc


Adevărată chintesență a confortului, sandalele au însoțit piciorele oamenilor timp de 10.000 de ani. Cele mai vechi sandale erau fără toc, iar acest stil continuă să fie cel mai popular și azi, în parte din motivul unui plus de confort pe care-l oferă mersul cu talpa aproape de pământ. Din punct de vedere medical, sandalele sunt recomandate să fie purtate mai ales dacă în timpul săptămânii a trebuit să purtați pantofi cu tocuri, pentru a oferi picioarelor posibilitatea să se destindă prin purtarea unei încălțări plate.


 


Una dintre cele mai populare tendințe în acest sezon în sandalele fără toc pentru femei sunt sandalele casual, care sunt dotate cu curele pentru glezne, fiind confecționate în întregime din piele 100% naturală. Aceste sandale sunt o ținută excelentă pentru vară și picioarele voastre arată bine în ele.


 


Fiți mai sofisticate în sandalele cu platformă!


Chiar dacă nu sunt atât de confortabile pe cum sunt sandalele fără toc, sandalele cu platformă pentru femei vă oferă o altă nișă unică în lumea sandalelor. Sandalele cu platformă sau sandalele la care talpa este ridicată (la unele modele chiar mai mult decât tocul pantofului), oferă celor care au mici probleme cu păstrarea echilibrului pe tocuri posibilitatea de a adăuga un plus de centimetri fără teama de a cădea. Susținerea suplimentară pe care o oferă baretele paralele din fața și din jurul gleznei vă poate ajuta să vă mențineți echilibrul atunci când sunteți pe ringul de dans.


 


Sandalele cu platformă și toc pătrat sunt un accesoriu mai sofisticat, având o închidere cu cataramă, o platformă de 4 cm, tocul pătrat de 11,5 cm, iar încălțămintea este confecționată din piele 100% naturală. 


 


Sandalele cu toc sunt foarte șic!


Căutați o modalitate de a vă accentua mușchii picioarelor? Oferiți-vă o pereche de sandale cu toc! Chiar dacă par mai puțin confortabile decât celelalte variante de sandale prezentate mai sus, sandalele cu toc vă pot oferi mai mult confort decât pantofii, în plus, adaugă la înălțime și vă conferă un look perfect! O pereche de sandale cu toc arată foarte șic, și pot fi deschise, cu mai multe curele, prevăzute cu catarame și cu decupaje. Culorile pe care vi le oferim merg de la tonalități de alb, la negru, trecând prin roșu și modele înflorate. Anul acesta, culorile amuzante accentuează sandalele și pot fi încorporate în orice ținută de modă de vară. Vara aceasta fiți în formă maximă, în sandale!


Sandalele, prima încălțăminte folosită de om, sunt tot mai vii pe an ce trece. Aceste încălțări simple, cu un design plăcut, vă oferă confort și protecție picioarelor – și uneori chiar o tentă de culoare. Fie că este vorba despre sandale fără toc, cu platformă sau cu toc, toate sandalele din colecția noastră de primăvară – vară 2018 sunt suficient de polivalente pentru a fi purtate la orice ocazie. Profitați de toate tipurile de sandale pe care vi le oferim, pentru că suntem convinși că vor deveni o parte preferată a garderobei voastre: de la începutul timpurilor și până azi, este foarte puțin probabil ca popularitatea lor să scadă în viitor!


Descopera colectia noastra de sandale!

Ultimele stiri

  Produsul a fost adăugat în coș