UN CUVANT DE SPUS DESPRE NOI

Outlet Clasicor a fost înființat în 2013 în Oradea având misiunea explicită de a oferi încălțaminte din piele naturală la prețuri foarte mici. Majoritatea pantofilor oferiți de Clasicor sunt confecționati în hala proprie de producție (o mică parte este produsă de alte firme autohtone) si sunt disponibili online la nivel național.

NUME SI TRADITIE

Prin numele pe care-l poartă, Outlet Clasicor continuă o tradiție veche de zeci de ani, care a reușit să se păstreze datorită pasiunii pantofarilor noștri pentru lucrul bine făcut și a ambiției noastre de a produce pantofi românești de calitate pe care oricine să și-i permită.

Tradiția, calitatea și inovația sunt trăsăturile noastre de bază. Pornind de la ideea unei afaceri pe o piață în continua dezvoltare și cu o concurență intensă, compania noastra țintește să realizeze pantofi de calitate pentru un public matur, având gusturile și preferințele cristalizate.

Astfel, Clasicor oferă încălțăminte de calitate care să satisfacă atât clientul care preferă produse clasice și elegante, cât și clientul care își dorește produse îndrăznețe, cu un design modern.

CEEA CE PROMITEM SI FACEM

Cativa dintre clientii nostri multumiti

Calitatea produselor și serviciilor Outlet Clasicor este exprimată cel mai bine prin aprecierile continue ale clienților noștri.

- Iulia, Bucuresti

Sunt din București si am cumpărat de mai multe ori pantofi de toate tipurile de la voi și mă declar extrem de mulțumită. Sunt de o calitate excelentă. Sper să lansați cât mai multe modele pe site… Și prețul este foarte bun – sunteți extraordinari! Sper să aveți și modele mai elegante pe viitor, știți voi, cu toc mai înalt…

- Sonia, Piatra Neamt

Sunteți niște drăguți, mulțumesc pentru cadou… Mă simt minunat în ei! Abia aștept să vă trimit poze cu zilele mele vesele in ei!

- Aurelia, Ploiesti

Am primit pantofii în cursul zilei de ieri. Sunt minunați, îmi vin foarte bine! Vă mulțumesc pentru sugestia de a comanda un număr mai mic! Mulțumesc și pentru cadou!

– Rodica, Cluj-Napoca

Cel mai profesionist, prompt si serios site de incaltaminte din Romania, produse de foarte buna calitate. Am comandat de doua ori de la ei pana acum, am fost sunata inapoi pt confirmare in maxim 30 de min. Coletul a ajuns in 2 zile prin curier, foarte multumita de produse. Am primit pana si o felicitare in care imi multumesc ca i-am ales pe ei :) recomand 100% !

- Mihaela, Bucuresti

Am primit perechile de pantofi in mai puțin de 48 h, măsura exactă. Sunt foarte frumoși și comozi. Vă mulțumesc !

- Oana, Bucuresti

Am comandat de 3 ori pana acum de la ei, insa ultima comanda chiar m-a bucurat mult, asa ca nu aveam cum sa nu las review!