Livram produsele in 24-48h Poti sa returnezi fara griji! Aboneaza-te la newsletter, pentru o reducere garantata!
Contact: 0758 032 011

GHID MARIMI

Tabelul cu marimile de mai jos este unul orientativ deoarece la anumiti producatori lungimea interiorului pantofului poate fi diferita.

Pentru a fi siguri de marimea comandata ne puteti contacta telefonic sau pe chat!

 

 

Pentru masurare urmati pasi:

  • Asezati talpa piciorului pe o foaie de hartie alba.

  • Puneti piciorul pe foaia de hartie, purtand o pereche de ciorapi de grosime medie.

  • Faceti un semn la baza calcaiului si inca un semn in varful degetului mare.

  • Masurati distanta in centimetrii dintre cele 2 semne de pe hartie.

  • Masurati si celalalt picior, folosind aceeasi metoda (un picior este intotdeauna mai mare decat celalalt).

  • Consultati tabelul de marimi din poza de mai sus, folosind marimea piciorului cel mai mare.


Informatii compozitie talpa
 

TR - "Thermo Rubber"(eng.) - cauciuc termo - material folosit pentru fabricatia talpilor turnate, de rezistenta sporita si flexibilitate medie. Utilizat in special pentru incaltamintea de iarna, datorita faptului ca isi pastreaza flexibilitatea la temperaturi scazute mai bine decat talpile fabricate din PVC. Materialul are proprietati antiderapante si ofera o buna izolare termica. 

PU - "Polyurethane"(eng.) - poliuretan - material folosit pentru fabricatia talpilor turnate, de rezistenta ridicata* si flexibilitate excelenta. Utilizat atat pentru incaltamintea de vara cat si pentru cea de iarna, datorita flexibilitatii sporite si densitatii reduse, rezultand produse "foarte usoare". In general, incaltamintea fabricata pe aceasta talpa, prezinta un grad de confortabilitate ridicat. Ofera o excelenta izolare termica fata de TR si PVC. * Pentru persoanele cu o greutate corporala normala, talpile din PU sunt cele mai rezistente dintre cele prezentate aici. Din experienta, nu recomandam incaltamintea cu talpi din PU persoanelor cu greutatea corporala peste cea recomandata. In functie de densitatea talpilor, sub o presiune ridicata, talpile se taseaza uneori in termen foarte scurt. De asemenea, nu se recomanda pentru produsele purtate foarte rar si pe care le dorim "pentru toata viata". Sub actiunea agentilor din mediu, talpile de PU se pot deteriora dupa 2-3 ani chiar daca au fost purtate foarte putin.

Success Callout

This is a success callout.