Livram produsele in 24-48h Poti sa returnezi fara griji! Aboneaza-te la newsletter, pentru o reducere garantata!
Contact: 0758 032 011

Regulament

REGULAMENTUL PROMOȚIEI CLASICOR CHRISTMAS GIVEAWAY (25.11.2020 – 21.12.2020)

În perioada  25.11.2020 – 21.12.2020, CLASICOR oferă clienților posibilitatea de a participa la concursul CLASICOR CHRISTMAS GIVEAWAY din magazinul online https://clasicor.ro

1. ORGANIZATORUL CAMPANIEI ŞI REGULAMENTUL OFICIAL

Campania promoțională este organizată de către S.C. Leofex Prod SRL cu sediul în Oradea, str. P.V. Filatov nr. 18, 410136.

Decizia de derulare a Campaniei conform regulilor din prezentul regulament, este finală şi obligatorie pentru participanţi. Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica sau schimba prezentul Regulament Oficial, prin întocmirea unui act adiţional la prezentul regulament, urmând ca astfel de modificări să intre în vigoare în termen de 24 de ore după anunţul prealabil de prezentare al acestor modificări.

2. DURATA ŞI LOCUL DESFĂŞURĂRII

Campania se desfăşoară în intervalul 25.11.2020 si 21.12.2020, non stop, pe websiteul https://clasicor.ro 

3. PRODUSELE PARTICIPANTE LA CAMPANIE

Obiectul Campaniei îl reprezintă toate produsele Clasicor comercializate în magazinul online https://clasicor.ro 

4. PROMOTIA

Câștigătorul campaniei va putea să își aleagă orice produs disponibil în acel moement pe websiteul Clasicor, la care va beneficia de o reducere de 100% asupra produsului ales.

5. DREPTUL DE PARTICIPARE ŞI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE

De această Campanie beneficiază toate persoanele fizice și persoanele juridice, conform condițiilor prevăzute în prezentul Regulament la art. 2.

6. LIVRAREA PRODUSELOR

Livrarea produsului premiu, se va achita de către persoana câștigătoare. 

7. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

Organizatorul campaniei se obligă să respecte drepturile tuturor participanţilor, în conformitate cu prevederile legale privind protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date.

Prin simpla participare la această campanie, participanţii sunt de acord ca adresele de e-mail, numerele de telefon mobil, să intre în baza de date a organizatorului, să fie prelucrate şi folosite în viitor pentru a transmite invitaţia de a participa la alte promoţii, mesaje publicitare şi de marketing.

8.  ÎNTRERUPEREA SAU PRELUNGIREA CAMPANIEI

Organizatorul își rezervă dreptul de a întrerupe Campania oricând pe parcursul desfășurării acesteia sau de a o prelungi peste termenul de desfășurare anunțat inițial, cu informarea prealabilă a consumatorilor prin mijloace de comunicare corespunzătoare.

9. LITIGII

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la prezenta Campanie se vor rezolva pe cale amiabilă sau în cazul în care aceasta nu va fi posibilă, litigiile vor fi soluţionate de instanţele judecătoreşti române competente.

10. REGULAMENTUL CAMPANIEI

Prezentul Regulament poate fi consultat în mod gratuit şi stă la dispoziţia oricărei persoane sau autorităţi interesate.

Participarea la această Campanie implică acceptarea irevocabilă și necondiționată a prevederilor prezentului Regulament, termenii și condițiile Clasicor și obligativitatea respectării acestora.

 

Success Callout

This is a success callout.