Livram produsele in 24-48h Poti sa returnezi fara griji! Aboneaza-te la newsletter, pentru o reducere garantata!
Contact: 0758 032 011

TERMENI SI CONDITII

Site-ul www.clasicor.ro, numit in continuare Clasicor, este proprietatea SC Leofex Prod SRL inregistrata in Oradea, Str. Filatov V.P., Jud. Bihor, J05/584/1999, CUI/CIF: RO 12235086, Capital social:700000 RON, avand punct de lucru la adresa: Oradea, str. Republicii nr. 18-22, Bihor si va fi numita in continuare Leofex.
Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. LEOFEX isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand aceasta pagina, numita “Termeni si conditii”.

LEOFEX garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi online, informare), pe site-ul Clasicor si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei LEOFEX fara acordul prealabil scris al acesteia.

Dreptul de a crea o legatura web – link – catre Clasicor este limitat, neexclusiv si revocabil, si este acordat atat timp cat nu aduce neajunsuri de orice fel pentru LEOFEX sau oricaruia dintre partenerii nostri, numai dupa obtinerea in scris sau prin email a acordului nostru.

1. Dreptul de autor a LEOFEX asupra informatiilor publicate pe site

Intregul continut al site-ului Clasicor – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea LEOFEX si a furnizorilor sai si este aparat de Legea pentru protectia drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul LEOFEX a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legislatiei in vigoare. Se permite folosirea site-ului Clasicor numai in limitele metionate in prezentul document.

2. Produsele si serviciile oferite de LEOFEX pe site-ul Clasicor, politica de preturi

LEOFEX isi rezerva dreptul de a-si selecta clientii. Produsele comercializate prin intermediul Clasicor sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de talon de garantie, conform legislatiei in vigoare. Produsele si serviciile sunt oferite in conditiile respectarii prevederilor prezentului document si in limita stocului disponibil. Din acest motiv LEOFEX isi asuma dreptul de a nu onora o anumita comanda in cazul in care respectivul produs nu se mai regaseste in oferta curenta.
Preturile sunt actualizate periodic si sunt exprimate in lei. Preturile prezentate includ TVA (20%) si nu includ cheltuielile de livrare, in afara cazului in care se specifica in mod expres pe site. Pretul de achizitie tiparit pe factura va fi acelasi cu cel stabilit de consultantul de vanzari LEOFEX in momentul confirmarii comenzii ca fiind comanda ferma, sau, in cazul comenzilor cu plata online direct cu cardul de credit acest pret va fi cel publicat pe site la momentul achizitiei.
In ciuda eforturilor noastre, un mic numar de produse pot avea pe site preturi gresite, stabilite in mod eronat de catre aplicatia noastra informatica. In aceste conditii, intotdeauna se considera pret final cel acceptat de catre client in cadrul discutiilor purtate cu consultantii de vanzari LEOFEX. Daca pretul real al produsului este mai ridicat decat pretul afisat pe site, consultantii nostri de vanzari sunt indreptatiti sa va satisfaca cererea de a va livra produsul la pretul publicat pe site, numai in masura in care vom putea face acest lucru, dupa cum si dumneavoastra sunteti indreptatit sa refuzati comanda respectiva. In cazul in care pretul real este mai mic decat pretul publicat pe site, iar dumneavoastra ati achitat pretul in avans, diferenta va va fi returnata dupa cum se va conveni de comun acord, dar nu mai tarziu de 30 de zile de la data primirii produsului.
LEOFEX nu ofera nici o garantie, in mod expres, nici implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la, functionarea acestui site, informatia, corectitudinea descrierilor, actualizarea continutului, produsele de pe site precum si potrivirea lor pentru un anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau serviciilor conexe se face pe propriul risc, singura derogare reprezantand obligatia LEOFEX de a acorda utilizatorilor dreptul de denuntare unilaterala a contractului conform legislatiei in vigoare, drept detaliat mai jos in acest document. Imaginile publicate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar produsele livrate pot diferi de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.).
Continutul Clasicor (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este alcatuit colaborarand si cu terte parti. Din acest motiv, LEOFEX nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile si specificatiile produselor afisate in site-ul Clasicor. LEOFEX si partenerii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila.

3. Procesarea comenzilor

Stocul produselor este actualizat zilnic. Totusi, in cazul unor produse pot sa apara diferente de stoc. Confirmarea existentei in stoc a produsului / produselor comandate este facuta in momentul validarii telefonice sau pe e-mail a comenzii. Comenzile sunt onorate in ordinea primirii lor si exclusiv in limita stocului disponibil. Comenzile nu sunt procesate in weekend-uri.

4. Plata produselor

Plata produselor comandate de pe site-ul Clasicor.ro se poate efectua la livrarea produselor de catre curier (ramburs) sau in avans. Plata in avans se poate realiza prin mandat postal, ordin de plata sau prin card bancar; dovada platii trebuie trimisa catre LEOFEX la adresa de e-mail office@clasicor.ro. In cazul platii in avans, livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul LEOFEX. Produsele comandate trebuie achitate integral, in caz contrar nu se va efectua livrarea. LEOFEX isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite plata produselor in avans.

5. Livrarea produselor

Livrarea produselor se face oriunde in tara (Romania), prin intermediul unor firme de curierat rapid.
TERMENUL de LIVRARE al produselor este cuprins intre 24 de ore si 10 zile lucratoare. Pentru a vedea in cat timp ajunge un produs la dvs. verificati termenul de livrare in pagina produsului respectiv. NU facem livrari prin Posta Romana. LEOFEX isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea clientilor. Expedierea comenzilor se face exclusiv dupa confirmarea telefonica a acestora.
Costurile de livrare sunt:
GRATUIT pentru comenzi peste 199 lei
15 lei pentru comenzi sub 199 lei

Livrarea se face prin curierul rapid FAN COURIER, tarifele fiind valabile pentru orice localitate din Romania in care se afla un sediu FAN COURIER.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, el va fi contactat telefonic de catre firma de curierat.
Receptia produselor reprezinta acceptul clientului ca produsele au ajuns in stare buna. Clientul isi exprima acordul explicit la semnarea AWB – ului cu privire la faptul ca a primit produsul (produsele) care este (sunt) conform cu comanda si cu nevoile acestuia.
LEOFEX isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de LEOFEX care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora conform uzantelor legii romanesti.
Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de LEOFEX fata de orice client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de LEOFEX de la acest client.

6. Garantia produselor

Clasicor ofera talon de garantie pentru produsele comercializate, acestea fiind trimise odata cu produsele comandate. Conditiile de garantie sunt in conformitate cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. La solicitarea garantiei este necesara prezentarea produsului defect in ambalajul original, impreuna cu accesoriile aferente, talon de garantie in original. In cazul in care produsele ajung neinsotite de aceste documente, produsele pot fi returnate solicitantului/expeditorului fara a i se solutiona garantia.

7. Informatii despre RETURUL produselor cumparate

Clientul poate denunta unilateral contractul cu Leofex fara a invoca un motiv, in termen de 14 zile calendaristice (cf. OUG 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniştii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative),  numai in scris si poate returna produsul (produsele) in acelasi termen de 14 zile. Produsele se returneaza la adresa punctului de lucru.
Astfel, produsele cumparate din Clasicor.ro pot fi returnate conform legii, in 14 zile calendaristice de la primirea lor prin curier.
Inainte de returnarea produsului, este obligatoriu sa anuntati telefonic (0259-475.873) sau pe email (comenzi@clasicor.ro) intentia de a returna un produs/mai multe produse. Returul produselor se accepta daca si numai daca se realizeaza prin firma de curierat rapid FAN COURIER.
Produsul va fi returnat doar daca este in conditii perfecte, neuzat, zgariat etc, in ambalajul original, cu accesoriile aferente. ATENTIE – produsele returnate trebuie reambalate. De ex.: cutiile de pantofi trebuie puse in alte cutii mai mari, astfel incat ambalajul initial sa fie in stare perfecta. In caz contrar, daca produsele nu sunt ambalate corespunzator, ele pot fi reexpediate clientului.
De asemenea, NU se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Produsele trebuie returnate prin curier rapid. NU acceptam retururi prin Posta Romana! Coletele NU vor fi ridicate de la Posta. Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului.
Produsele pot fi returnate fara invocarea vreunui motiv.
Produsul returnat trebuie sa fie insotit de copia dupa talon de garantie, si formular de retur (varianta Word a formularului de retur se completeaza si se trimite fie pe email la comenzi@Clasicor.ro, fie printata si trimisa in colet).
Clasicor.ro va inapoia contravaloarea produsului/produselor (exceptie transportul acestuia/acestora), in cel mult 14 de zile calendaristice de la data primirii returului doar in contul IBAN furnizat de catre client. Cheltuielile de returnare a produsului/produselor sunt in sarcina cumparatorului.

In cazul returului pentru schimbarea marimii sau modelului, cheltuielile de returnare a produsului/produselor sunt in sarcina clasicor.ro
Returul produselor se supune acestei legi atat pentru produsele care sunt livrate clientilor prin curierat rapid, cat si pentru comenzile care au fost ridicate de la sediul Clasicor sau transportate de firma noastra direct la clienti prin intermediul personalului propriu, verificate si acceptate personal, ca si corespunzatoare cu scopul si nevoile clientului.
Daca nu ati reusit sa rezolvati vreuna dintre problemele dvs. cu unul dintre consultantii vanzari Clasicor, pe telefon sau email, pentru conciliere interna luati legatura cu Narcisa Marian, office@clasicor.ro

8. Comentariile utilizatorilor pe site-ul Clasicor

Utilizatorii care acceseaza site-ul Clasicor pot face comentarii la adresa produselor oferite, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. LEOFEX isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun un fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contine virusi, texte reprezentand mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.
LEOFEX nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata la nici un fel de despagubiri pentru orice fel de daune produse de asemenea comentarii sau comunicari electronice, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site, conform articolelor din acest document. In cazul trimiterii unor informatii, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii LEOFEX si partenerilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui prin orice mijloc media oriunde.
Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite prin orice modalitate pentru a fi publicat pe site sau nu, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei alte persoane.
Pentru orice probleme legate de drepturi de proprietate intelectuala se poate trimite email pe adresa office@Clasicor.ro

9. Calitatea serviciilor de hosting, link-urile catre alte site-uri, erori de functionare

Site-ul Clasicor este gazduit de serverele unei terte firme. LEOFEX nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari ale scripturilor programate. LEOFEX nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Clasicor. LEOFEX nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor la care se ajunge prin legaturi de pe site-ul Clasicor. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Politica de confidentialitate

LEOFEX garanteaza securitatea si confidentialitatea datelor gazduite si transmise prin sistemul sau informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre LEOFEX pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului. Furnizarea datelor personale catre LEOFEX nu implica obligativate din partea utilizatorilor, iar acestia pot refuza furnizarea acestor date in orice circumstante si pot solicita in mod gratuit stergerea acestora din baza de date. Orice astfel de cerere/notificare in vederea stergerii acestora din baza de date, se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@Clasicor.ro, sau prin posta la adresa: Oradea, str. Filatov V.P. nr. 18, Judetul BIHOR.
LEOFEX se obliga ca datele personale sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia operatorului de marketing direct. Datele personale vor putea fi insa transmise autoritatilor in drept sa verifice tranzactiile comerciale sau altor autoritati in drept sa efectueze orice verificari justificate in baza legii, daca acest lucru va fi solicitat in conformitate cu legile in vigoare.
Datorita modului prin care datele cu caracter personal stocate de sistemul Clasicor sunt transmise pe cale electronica, LEOFEX nu poate fi facut raspunzatoare in nici un fel de pierderea acestora sau de copierea informatiilor de catre persoane neautorizate, prin folosirea de aparatura sau software de interceptare. La sesizarea utilizatorilor, LEOFEX va lua toate masurile si va pune la dispozitie toate fisierele necesare organelor competente abilitate sa rezolve acest tip de infractiune.
Informatiile furnizate catre LEOFEX sunt folosite numai in scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, trimiterea de mesaje personalului LEOFEX, abonarea la newsletter etc.), conform legilor in vigoare. LEOFEX nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti, nu incurajaza spam-ul, si nu face publice datele furnizate de clientii sai fara acordul explicit al acestora.
LEOFEX certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum si a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea nu are un caracter limitativ):
1. dreptul de a cere LEOFEX sa va confirme prelucrarea sau nu a datelelor Dumneavoastra personale, in mod gratuit;
2. dreptul de a cere LEOFEX sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conform dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
3. dreptul de a cere LEOFEX sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor Dumneavoastra personale;
4. dreptul de a cere LEOFEX sa inceteze expedierea de mesaje promotionale.
Orice astfel de cerere/notificare se va data, semna si trimite de catre persoana inscrisa in baza de date prin e-mail la adresa office@Clasicor.ro sau prin posta, la adresa:  Oradea, str. Filatov V.P. nr. 18, Judetul BIHOR. Clasicor foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla sub controlul nostru.
LEOFEX nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale. LEOFEX nu poate fi facut raspunzator in nici un fel pentru pierderea sau alterarea datelor personale stocate de Clasicor in scopul precizat in prezentul document.
Orice accesare a bazei de date cu informatii personale a utilizatorilor Clasicor, inclusiv orice incercare de acces neautorizat, va fi inregistrata intr-un fisier de acces. Fisierele de acces vor face posibila identificarea de catre LEOFEX a persoanelor care au accesat date cu caracter personal fara un motiv legitim, in vederea sesizarii organelor competente. Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Clasicor, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului Clasicor si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

11. Dispozitii finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Clasicor si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor, de catre utilizator.
In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane sau unui organism de rezolvare a disputelor alternativ, agreat de ambele parti. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii de Utilizare a site-ului Clasicor, clientul isi asuma in totalitate consecintele ce decurg din folosirea in aceste conditii a site-ului.

Success Callout

This is a success callout.